Aplikacije

Tušmobil - aplikacije

Mobilna aplikacija Tuškabina

Tuškabina je Tušmobilova nova brezplačna mobilna aplikacija, na voljo vsem Tušmobilovim uporabnikom naprav z Andorid ali iOs operacijskim sistemom. V aplikaciji lahko uporabniki Tušmobila preverijo svojo porabo, spremljajo vedno aktualne novice doma in po svetu, preverijo Tušmobilovo ponudbo in še mnogo več.

Uporabniki se lahko v aplikacijo prijavite z obstoječim uporabniškim imenon in geslom, ki ga že uporabljata za spletni portal Moj.tusmobil.si. Če uporabniškega imena in gesla še nimate, se preprosto registrirate na spletni strani: Moj.tusmobil.si/registracija

TuškabinaTuškabinaTuškabinaTuškabinaTuškabinaTuškabina

Kako do aplikacije Tuškabina?


Android naprave

Aplikacijo Tuškabina si lahko naložite tukaj ali poskenirajte QR kodo:

Tuškabina QR koda

iOS naprave

Aplikacijo Tuškabina si lahko naložite tukaj ali poskenirajte QR kodo:

QR koda Tupmobil aplikacija v Appstoru

Splošni pogoji storitve

Android je blagovna znamka Google Inc. Uporaba te blagovne znamke je podvržena določilom http://www.google.com/permissions/index.html.

Razglednica

Presenetite svoje prijatelje, pošljite MMS razglednico s fotografijo, ki ste jo ustvarili

Aplikacija MMS razglednica je storitev, ki omogoča, da fotografijo posneto z mobilnim telefonom, pošljete kot klasično razglednico, ki jo bo naslovnik prejel po pošti v nabiralnik. To zares zvirno storitev lahko uporabite za različne priložnosti kot so voščila, utrinki z dopusta, potovanj ali enostavno, ker želite nekomu polepšati dan.

Kako do aplikacije MMS razglednica?

Aplikacijo lahko naložite tukaj ali poskenirajte QR kodo:

Splošni pogoji storitve

Android je blagovna znamka Google Inc. Uporaba te blagovne znamke je podvržena določilom http://www.google.com/permissions/index.html.