Ožji izbor. Ustvarite si ožji izbor mobilnih telefonov za primerjavo. Kliknite na ob sliki mobilnega telefona.
Za ogled vsebine potrebujete Adobe Flash Player. 
Za ogled vsebine potrebujete Adobe Flash Player. 
Vaš paket
Mesečna vezava
LG
G PAD + WIFI dostopna točka
1,00 €
Najbližji Net
OPCIJA 12


Tehnične karakteristike USB modema OPTION iCON:
 • Samodejna namestitev (Plug and Play)
 • HSUPA/HSDPA/WCDMA 2100/900MHz
 • GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
 • Hitrost prenosa HSPA+ do 7.2Mbps
 • Hitrost prenosa HSUPA 5.76Mbps
 • reža za kartico MicroSD
 • operacijski sistem Microsoft XP/Vista/Winodows 7
 • operacisjki sistem Mac OSX 10.4/10.5/10.6/10.7
 • teža: 28g
 • Dimenzije: 29mm x 11,9mm x 80mm
Tehnične karakteristike USB modema SEW899+:
 • HSUPA/WCDMA 7.2 Mb/s DL, 5.76Mb/s UL
 • UMTS: up to 384 Kb/s
 • EDGE: 460 Kb/s
 • GPRS: 115 Kb/s
 • HSPA/UMTS 2100Mhz
 • GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900Mhz
 • Podpira: Windows 2000/XP/Vista/Mac/win7

Programska oprema SEW899+ z možnostjo dodajanja novih profilov
(za namestitev zaženete start.exe)


Več o USB modemih za mobilni internet
Pogoji ponudbe [...]
Navedene blagovne oz. storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Slike so simbolične. Tušmobil ne odgovarja za napake v besedilu.
Posebni pogoji ponudbe za BREZMEJNE pakete
SPLOŠNO O BREZMEJNIH PAKETIH
V pakete vključene količine storitev (klici, SMS, MMS, prenos podatkov) so določene kot vsota vseh storitev, ki se od dodeljene količine odštevajo kosovno, pri čemer velja, da en kos predstavlja ena minuta klica (v skladu z načinom obračunavanja po obračunskem intervalu), v Tušmobilovem radijskem omrežju pa še en poslan SMS, en poslan MMS, ali en prenesen megabajt podatkov. Naročnik lahko do porabe kosovno določenih količin uporablja katerekoli izmed navedenih storitev.

SPLOŠNA PRAVILA UPORABE STORITEV V PAKETU
Vključene minute pogovorov veljajo za klice in videoklice v Tušmobilovo in ostala mobilna in stacionarna omrežja znotraj Slovenije, razen za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Vključena SMS sporočila veljajo za pošiljanje znotraj Slovenije in iz Slovenije, ne veljajo pa za pošiljanje v donatorske in komercialne namene. Vključena MMS sporočila veljajo za pošiljanje znotraj Slovenije. Vključen prenos podatkov velja znotraj Slovenije. Obračunski interval za prenos podatkov je deset kilobajtov. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 10,00 EUR (z vključenim DDV).

OMEJITVE, IZJEME IN ZARAČUNAVANJE PO PORABI
Razen, kjer je posebej navedeno drugače, se po porabi 50 odstotkov vključenih storitev v obliki klicev za zaključevanje izven Tušmobilovega omrežja, vsi nadaljnji klici, ki se zaključujejo izven Tušmobilovega omrežja, obračunajo v skladu z veljavnim cenikom za storitve izven Tušmobilovega omrežja (storitve znotraj Tušmobilovega omrežja se še vedno odštevajo od količine skupno vključenih količin), po porabi celotne količine vključenih storitev pa se v skladu z veljavnim cenikom za porabljeno količino obračuna tudi vsaka nadaljnja enota storitve. Neizkoriščenega obsega storitev v tekočem obračunskem mesecu ni mogoče prenesti/izkoristiti v naslednjem obračunskem mesecu.

RADIJSKO OMREŽJE
Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700. V kolikor je uporabnik v času uporabe storitve prijavljen na radijsko omrežje ponudnika nacionalnega gostovanja, se za klice uporablja obračunski interval 60 sekund. V Tušmobilovem radijskem omrežju je obračunski interval za klice 30 sekund.

DODELJEVANJE IN ČASOVNA VELJAVNOST
Dodeljene količine storitev, ki so del naročniškega paketa ter morebitne količine dodatnih storitev se naročniku v celoti dodeljujejo na začetku prvega dne tekočega meseca po aktivaciji storitve, ob aktivaciji naročniškega razmerja oz. storitve po 1. dnevu v določenem mesecu, pa se naročniku dodeli sorazmerni del vključenih količin ter obračuna sorazmerni del naročnine glede na preostanek dni do izteka prvega meseca. Dodelitev količin storitev, ki so naročniku na voljo za uporabo v določenem obračunskem obdobju, ima značaj podlage za obračun dogovorjenega zneska naročnine / zakupa količin, za kar Tušmobil izda račun po zaključku obračunskega obdobja, v dogovorjenem roku. Prenehanje naročniškega razmerja pred potekom posameznega obračunskega obdobja ne vpliva na višino zneska naročnine / zakupnine za obračunsko obdobje, v katerem je naročniško razmerje prenehalo.

PRAVILA PRIMERNE UPORABE STORITEV
Tušmobil je označeni paket oblikoval z namenov zagotavljanja uporabniške izkušnje, ki za povprečnega uporabnika pomeni neomejeno uporabo storitev in sicer z dodelitvijo tako visoke količine storitev, da je povprečni uporabnik v določenem obračunskem obdobju običajno ne doseže oz. ne porabi. V določenih primerih, zlasti, ko poraba označenega paketa začne bistveno odstopati od siceršnje povprečne uporabe ali Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitev naročnik ne uporablja v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega naročnika (zlasti če storitve uporablja v komercialne namene, v sistemih za zaključevanje klicev, v sistemih za klicanje brez posredovanja človeka ipd.) si Tušmobil za zaščito kvalitete storitev, integritete omrežja in zaščite omrežja pred preobremenitvami, pridržuje pravico naročnika opozoriti in mu omejiti možnost uporabe storitev, ki jih v okviru označenega paketa nudi brez dodatnega plačila oz. omejiti prenosne hitrosti podatkovnih sej za prenos podatkov. V izogib dvomu se bo v vsakem primeru za preseganje običajne rabe štelo kumulativno preseganje 5000 enot porabe storitev v obliki klicev, SMS ali MMS ali preseganje 1500 minut klicev za storitve, ki se zaključujejo izven Tušmobilovega omrežja ali preseganje 20 GB prenosa podatkov. Tušmobil lahko poveča število v prejšnjem stavku dodeljenih minut brez vnaprejšnjega obvestila.

Posebni pogoji ponudbe za pakete FREE
Ponudba je namenjena novim naročnikom, obstoječi naročniki z veljavnim aneksom pa se o načinu prehoda lahko informirajo na prodajnih mestih. Cena določenih modelov telefonov 1,00 EUR velja ob sklenitvi aneksa za razširjeni paket za 24 mesecev. Za pakete FREE veljajo Posebni pogoji naročniških paketov "FREE", ki vključujejo tudi pravila primerne uporabe storitev. Vključenih količin paketov ni mogoče porabiti za klice in druge storitve (SMS, MMS, prenos podatkov; skupaj s klici "storitve") na posebnih in komercialnih številkah, ali storitve, ki so prejete ali vzpostavljene iz tujine ali klice v tujino. Ponudba velja do spremembe ali preklica. Vse cene vključujejo DDV. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 10 EUR. Slike so simbolične. Vseh modelov terminalov in opreme morda ne bo na voljo na vseh prodajnih mestih. Navedene blagovne oz. storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Tušmobil d.o.o. ne odgovarja za morebitne napake v besedilu.

Posebni pogoji ponudbe za pakete BREZ
Storitve, ki se ne obračunavajo v skladu s to ponudbo, se zaračunavajo v skladu s Cenikom družbe Tušmobil. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 10,00 EUR (z vključenim DDV). V Tusmobilovem radijskem omrežju je obracunski interval 30 sekund, v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja 60 sekund. Tušmobilovo lastno radijsko omrežje je omrežje, ki ga zagotavlja Tušmobil, in ne vključuje uporabe omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja. Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravila za upravljanje s piškotki na Spletnih straneh Tušmobila

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

Seznam piškotkov, njihov naziv, namen, kategorija in trajanje, se nahaja na dnu obvestila, njihove lastnosti pa se razlikujejo glede na namen uporabe in sicer:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškote, lahko to uredite v nastavitvah uporabljanega brskalnika.

Ime piškotka Čas poteka piškotka Namen Podjetje
__utma 2 leti Statistika obiska in vedenja uporabnikov Google Analytics
__utmmobile 2 leti Statistika obiska in vedenja uporabnikov Google Analytics
__utmb 30 minut Statistika obiska in vedenja uporabnikov Google Analytics
__utmc trajanje seje Statistika obiska in vedenja uporabnikov Google Analytics
__utmz 6 mesecev Statistika obiska in vedenja uporabnikov Google Analytics
053b1826b9e5b04d6e73dc4c75058c30 trajanje seje Identifikator seje uporabnika Tušmobil
PHPSESSID trajanje seje Identifikator seje uporabnika Tušmobil
sicms_cookie_accepted 5 let Obvestilo o piškotkih potrjeno Tušmobil
sicms_cookie_declined 5 let Obvestilo o piškotkih zavrnjeno Tušmobil

Upravljavec piškotkov

Upravljavec piškotkov je družba Tušmobil, d.o.o., Brnčičeva 49, 1231 Ljubljana-.Črnuče, matična št. 5692229000, vpisana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.