Novosti in obvestila

Obvestilo

Uporabnike obveščamo, da je prišlo v aktualnem katalogu do manjše napake.

Obvestilo za uporabnike

Uporabnike obveščamo, da z današnjim dnem preneha zagotavljanje storitev mednarodnega gostovanja z družbama Syriatel Mobile Telecom S. A. in Mobile Company of Iran (MCI).

Obvestilo

Uporabnike obveščamo, da bo zaradi zakasnitve pri dobavi, ponudba telefona Tušmobil W70 predvidoma na voljo od srede, 17.12.2014 dalje.

Obvestilo o spremembi cen fiksnih storitev

Naročnike fiksnih storitev Tušmobila obveščamo, da bodo z 8.01.2015 stopile v veljavo spremembe cenika fiksnih storitev Tušmobil v delu Klici v tujino.

Obvestilo

Uporabnike paketa Svetovni Premium obveščamo, da smo omogočili novega operaterja za gostovanje na Nizozmeskem, T-mobile.

Obvestilo

Obveščamo vas, da je prišlo v aktualnem katalogu do manjše napake

Obvestilo

Uporabnike obveščamo, da smo s 1.9.2014 prenehali nuditi storitev Asistenca.

Obvestilo

Uporabnike obveščamo, da v aktualnem Tušmobilovem katalogu dodajamo sledečo informacijo:

Nova in nora ponudba!

3x Več količin za isto ceno na nekaterih najbolj priljubljenih paketih Najbližji.

Obvestilo

Obveščamo vas, da je prišlo pri objavi v zvezi s spremembo Cenika Tušmobila dne 30.5.2014 do napake.

Obvestilo

Predplačnike Tušmobila obveščamo, da bo z 22.08.2014 stopila v veljavo sprememba Cenika Tušmobila v točki 2.6. pri postavki Zamenjava SIM kartice:

Obvestilo

Vse predplačniške uporabnike obveščamo, da smo zaradi velikega povpraševanja akcijo na Balkan ekspres tarifi podaljšali.

Obvestilo

Obveščamo vas, da je v nekaterih tiskanih medijih prišlo do napake pri poimenovanju MINGL paketov...

Obvestilo

Obvestilo uporabnikom o spremembi datuma menjave domen in izbrisa neaktivnih računov

Obvestilo

Obveščamo vas, da je v aktualnem Tušmobilovem katalogu naveden napačen znesek skupnega mesečnega stroška pri ponudbi telefonov...

Tušmobil tudi letos povečuje tržni delež

Tušmobil, najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v prvem četrtletju letošnjega leta povečal delež aktivnih uporabnikov na 12,2 %

Obvestilo

Uporabnike predplačniškega sistema Tušmobil obveščamo, da bo s 7. 7. 2014 uvedena dodatna funkcionalnost storitev vseh predplačniških paketov Tušmobil.

Obvestilo

Obvestilo o napaki na promocijskem letaku

Obvestilo o spremembi cen

Naročnike Tušmobila obveščamo, da bo s 01.07.2014 stopila v veljavo sprememba Cenika Tušmobila

Obvestilo

Tušmobil obvešča imetnike predplačniških kartic SIM, da bodo predplačniške kartice SIM, ki še niso aktivirane in nimajo označene veljavnosti, dne 30. 6. 2014 deaktivirane.

Obvestilo

Obveščamo vas, da je prišlo v aktualnem katalogu Tušmobil pri akcijski ponudbi Mobilni internet do napake v drobnem tisku. Akcijska ponudba »50% popusta na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev« velja med 15.5.2014 do vključno 30.6.2014.

Obvestilo

Obveščamo vas, da bomo s 1.6.2014 dvignili hitrost internetne povezave na vseh paketih kabelskega interneta in EVJ trojčka. Sprememba se nanaša na obstoječe in nove naročnike.

Obvestilo

Obveščamo vas, da smo vam preteklih mesecih prenos podatkov obračunavali po nižji tarifi kot je določena v ceniku, zato ste nekateri uporabniki prejemali nižje mesečne račune.

Obvestilo o spremembi cen

Naročnike paketov FREE obveščamo, da bodo s 01. 04. 2014 stopile v veljavo spremembe cenika v točki 1.3. Naročniški FREE PAKETI:

Obvestilo

Naročnike paketov Metron in Metron MAXI obveščamo, da se s 11. 3. 2014 naročniška razmerja spremenijo s spremembo paketov, kot sledi:

Obvestilo

Obveščamo vas, da je prišlo v aktualnem katalogu Tušmobil pri ponudbi Vinjeta že za 1€ do napake v drobnem tisku. Datum veljavnosti akcije je 12.12.2013 – 28.2.2014.

{ 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | }

Arhiv